Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Praktický jazyk 2 (KAA / BPRA2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAA / BPRA2 - Praktický jazyk 2, Filozofická fakulta, Ostravská univerzita v Ostravě (OU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. - 7. Proficiency Masterclass, Unit 3.8. - 12. Proficiency Masterclass, Unit 4.13. Revision.

Získané způsobilosti

Student si osvojuje slovní zásobu a gramatiku třetí a čtvrté lekce z učebnice. Prezentuje referát na zadané téma v angličtině a dokáže o něm diskutovat. Student harmonicky rozvíjí všechny jazykové dovednosti (poslech, čtení, psaní, mluvení).

Literatura

GUDE, K., DUCKWORTH, M. Proficiency Masterclass. Oxford: Oxford University Press, 2002. HEWINGS, M. Advanced Grammar in Use. Cambridge: CUP, 2005. O DELL, F. CAE Writing Skills. Cambridge: CUP, 1996. HAMP- LYONS, L. a HEASLEY, B. Study Writing. Cambridge: CUP, 1994. McCARTHY, M., O DELL, F. Vocabulary in Use. Cambridge: CUP, 2002. JOLLY, D. Writing Tasks. Avon: CUP, 1996.

Požadavky

Vyžaduje se aktivní účast studentů na seminářích (tolerovány jsou 2 neúčasti) a systematická příprava podle zadání vyučujícího. Každý student připraví stanovený počet krátkých vystoupení v seminářích a napíše esej. Podmínkou udělení zápočtu bude úspěšné zvládnutí závěrečného testu.

Garant

Mgr. Tereza Guziurová