Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Seminář k zadání závěrečné práce (KAA / CSZP)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAA / CSZP - Seminář k zadání závěrečné práce, Filozofická fakulta, Ostravská univerzita v Ostravě (OU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Základní požadavky na závěrečnou práci.2. Její struktura; zásady logické výstavby textu.3. Postup zpracování; co se očekává od autora a co autor může a nemůže očekávat od vedoucího své práce.4. Citace (APA a MLA normy), parafráze a problém plagiátorství.5. Průběh obhajoby a časté připomínky oponentů (čemu se vyhnout; na co se zaměřit při závěrečné kontrole před odevzdáním práce).

Literatura

Kapounová, J. Formální úprava diplomové práce. OU, PedF, 2003. Materiály zpracované na KAA + směrnice, pokyny, informace a šablony (vše zveřejněno na webu CŽV). http://www.liu.edu/cwis/cwp/library/workshop/citmla.htm

Požadavky

Podmínkou udělení zápočtu je aktivní účast v semináři nebo ústní zjištění, že se daný student obeznámil s poskytnutými informacemi.

Vyučující

PhDr. Stella Nangonová