Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Odborná praxe (KAA / FPRXE)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAA / FPRXE - Odborná praxe, Filozofická fakulta, Ostravská univerzita v Ostravě (OU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Student stráví 80 hodin ve firmě, kde pracuje na zadaných úkolech.

Získané způsobilosti

Student získává základní přehled o chodu zvolené firmy. Orientuje se v hlavních aktivitách firmy/agentury/kulturního zařízení a dokáže sám plnit zadané úkoly. Získané znalosti aplikuje při samostatném vypracování zadaných úkolů. Rozvíjí a upevňuje schopnost komunikovat nejen se spolupracovníky ale rovněž se zákazníky firmy. Ovládá běžně používanou terminologii dané oblasti podnikání.

Literatura

informační balíček k praxím na FF OU (k dispozici na Portálu OU).

Požadavky

K získání zápočtu je zapotřebí, aby student splnil všechny požadavky stanovené referentkou praxí FFOU a dodal garantovi praxe před samotným zahájením praxe seznam 5 termínů k provedení kontroly obsahové náplně praxe. Seznam musí obsahovat místo vykonávání praxe, dny, hodiny a telefonický kontakt na supervizora. Po ukončení praxe student odevzdá garantovi praxe Deník praxe a Hodnotící dotazník pro supervizora. Deník praxe obsahuje popis provedených činností a úkolů, na kterých student ve firmě či organizaci participoval. Hodnotící dotazník musí být vyplněn a potvrzen supervizorem, který hodnotí studentovy komunikační schopnosti, otevřenost ke spolupracovníkům, samostatnost a kvalitu při plnění svěřených úkolů, dodržování času a rozvrhu práce a celkovou připravenost pro vykonávanou práci.

Garant

Mgr. Andrea Holešová, Ph.D.

Vyučující

Mgr. Andrea Holešová, Ph.D.