Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Diplomový seminář 3 (KAA / NDIS3)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAA / NDIS3 - Diplomový seminář 3, Filozofická fakulta, Ostravská univerzita v Ostravě (OU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Psaní práce a konzultace vedoucího práce.

Získané způsobilosti

Student dokáže aplikovat pravidla psaní vědecké práce a poznatky týkající se způsobů analýzy a syntézy při psaní diplomové práce, záznamu bibliografických údajů, citací a parafrází a způsobu vypracování resumé. Student je schopen samostaně vypracovat diplomovou práci.

Literatura

SMEK, M., SEDLÁČKOVÁ, H. Diplomová práce. Praha: VŠE, 1994. KAPOUNOVÁ, J. Formální úprava diplomové práce. Ostrava: PdF OU, 2003. ECO, U. Jak napsat diplomovou práci. Olomouc : Votobia, 1997. ČMEJRKOVÁ, S., DANEŠ, F., SVĚTLÁ, J. Jak napsat odborný text. Praha: Academia, 1999. ŠESTÁK, Z. Jak psát a přenášet o vědě. Praha: Academia, 2000. http://www.liu.edu/cwis/cwp/library/workshop/citmla.htmSměrnice rektora číslo 61/2004 o jednotné formální úpravě závěrečných prací, jejich uložení a zpřístupnění.

Požadavky

Zápočet získá student za dokončení diplomové práce.