Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Praktická cvičení 1B (KAA / PCV1B)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAA / PCV1B - Praktická cvičení 1B, Filozofická fakulta, Ostravská univerzita v Ostravě (OU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Obsah kurzu vychází z učebnice Cliva Oxendena and Christiny Latham-Koenig s názvem New English File Advanced Student's Book.Lekce 3, 4 a 5.

Získané způsobilosti

Student rozvíjí jazykové dovednosti v oblasti četby, poslechu, ústního a písemného projevu vedoucí k dosažení úrovně jazykové kompetence C1 (Společného evropského referenčního rámce pro jazyky). V průběhu semestru studenti přecházejí od lehčích písemných a ústních projevů k projevům komplexnějším, dochází ke zvýšení jejich kreativního použití jazyka a k posunu ve schopnosti myšlení a vyjadřování až na úroveň abstrakce.

Literatura

Oxenden, C., Latham-Koening Ch. New English File Advanced Student s Book. Oxford University Press, 2010. HEWINGS, M. Advanced Grammar in Use. Cambridge: Cambridge University Press, 2005.

Požadavky

Požadavky na studenta:1. Aktivní účast ve cvičeních. Docházka: 80%, tolerovány jsou dvě neomluvené neúčasti.2. Průběžná příprava na cvičení.3. Předložení jedné písemné práce na zadané téma v rozsahu 400 slov.Požadavky ke zkoušce:Zkouška je písemná a má tyto části:1. Absolvování testu ověřujícího znalosti probíraného lexika (30 bodů) a gramatiky (30 bodů) s úspěšností minimálně 70%.2. Absolvování testu ověřujícího poslech s porozuměním (20 bodů) a čtení s porozuměním (20 bodů) s úspěšností minimálně 70%.Hodnocení zkoušky:100 - 90% = výborně89 - 80% = velmi dobře79 - 70% = dobře

Garant

Mgr. Markéta Bilanová, Ph.D.