Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět SZZ - část - Anglický jazyk (KAA / SZAJ)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAA / SZAJ - SZZ - část - Anglický jazyk, Filozofická fakulta, Ostravská univerzita v Ostravě (OU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Státní závěrečná zkouška se skládá z obhajoby diplomové práce a ústní zkoušky, která má dvě samostatné části - lingvistickou a literární.Obhajoba diplomové práce (v rozsahu 60 - 80 stran vlastního textu, v anglickém jazyce) je vedena v angličtině; při prezentaci cílů, metod a závěrů své práce prokážediplomand odpovídající odbornou i jazykovou kompetenci, schopnost samostatné odborné a tvůrčí práce v oboru i schopnost vést odbornou diskusi k danému tématu.Ústní zkouška:Ústní zkouška je rovněž vedena v anglickém jazyce.Studenti si losují jednu otázku z lingvistiky. Seznam otázek je k dispozici na Portále OU.K ústní zkoušce studenti předkládají seznam četby odborné lingvistické literatury.

Požadavky

Požadavky k ústní zkoušce vycházejí z obsahu a rozsahu povinných lingvistických disciplín navazujícího magisterského studia.

Garant

doc. PhDr. Miroslav Černý, Ph.D.