Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Diplomový seminář 3 (KCL / NDSE3)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KCL / NDSE3 - Diplomový seminář 3, Filozofická fakulta, Ostravská univerzita v Ostravě (OU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Student pod vedením pedagoga připravuje definitivní verzi své práce. Pedagog zhodnotí konkrétní výsledky a rozhodne, zda práce bude předložena k obhajobě.

Získané způsobilosti

- dovednost vytváření odborného textu v češtině- dovednost technických zásad zpracování odborného textu v písemné formě- dovednost zpracování citací a bibliografie- dovednost uplatnit získané znalosti při zpracování vlastního odborného textu (závěrečné práce)- schopnost identifikovat, analyzovat a napravit problém v psaném odborném textu

Literatura

PRAVDOVÁ, M. - SVOBODOVÁ, I. a kol. Akademická příručka českého jazyka. Praha: Academia, 2014. MEŠKO, D. a kol. Akademická příručka. 1. české upr. vyd. Martin: Osveta, 2006. SCHNEIDEROVÁ, S. Jak nepsat diplomovou práci. 1. vyd. Olomouc: UP, 2011. ŠESTÁK, Z. Jak psát a přednášet o vědě. Praha: Academia, 2000. ČMEJRKOVÁ, S. - DANEŠ, F. - SVĚTLÁ, J. Jan napsat odborný text. Praha: Leda, 1999. null

Požadavky

Podmínkou udělení zápočtu je dokončení práce. Předmětem hodnocení práce při obhajobě (2 posudky - vedoucího práce a oponenta) budou naplnění a způsob zpracování tématu, adekvátní používání odborné terminologie, jazyková a formální úroveň (srov. KCL/NDSE1).

Garant

doc. Mgr. Jan Malura, Ph.D.