Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Průběžná praxe 1 (KCL / PRUP1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KCL / PRUP1 - Průběžná praxe 1, Filozofická fakulta, Ostravská univerzita v Ostravě (OU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Aktualizovaný rozpis náslechů je k dispozici na nástěnce katedry českého jazyka a na webových stránkách FF OU.

Získané způsobilosti

- na základě náslechů na různých typech středních škol studenti získávají schopnost pozorovat, analyzovat a hodnotit vyučovací hodiny a srovnávat metody jednotlivých vyučujících- v rámci rozborové diskuse se uplatňují komunikační a formulační schopnosti studentů

Literatura

JANÁČKOVÁ, B. (ed.). Průběžná a souvislá pedagogická praxe: sborník příspěvků z II. konference pedagogů UJEP v Ústí nad Labem a učitelské veřejnosti. Ústí nad Labem: Univerzita J. E. Purkyně, 2008. SEBEROVÁ, A. a kol. Reflektivní pedagogická praxe pro studenty učitelství a začínající učitele. Ostrava: Ostravská univerzita v Ostravě, 2010.

Požadavky

Absolvování předepsaného počtu náslechů a aktivní zapojení se do následných rozborů. Posluchači jsou povinni se seznámit se zněním zákona č. 101/2000 Sb. Parlamentu České republiky o ochraně osobních údajů (Portál - FF - Studium - Praxe - Dokumenty).

Garant

Mgr. Martin Tomášek, Ph.D.

Vyučující

PhDr. Lucie Radková, Ph.D.Mgr. Martin Tomášek, Ph.D.