Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Filozofie, nábožen. a věda v angličtině (KFI / FINVA)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KFI / FINVA - Filozofie, nábožen. a věda v angličtině, Filozofická fakulta, Ostravská univerzita v Ostravě (OU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Obsah kursu:Multimediální kursy na Internetu.Multimediální úvody do filozofie, psychologie, historie, religionistiky a dalších oborů.Konkrétní příklady různých multimediálních kursů.Diskuse o základních pojmech různých oborů.Anglická terminologie vybraných oborů.Poznámka: Aktuální informace o kursu lze najít na webu:http://www1.osu.cz/~hromek/finva.html

Získané způsobilosti

Student dokáže samostatně studovat multimediální materiály a dokáže rozlišovat mezi stylem obecné a akademické angličtiny. Zná základní odbornou terminologii vybraných oborů a dokáže komunikovat v anglickém jazyce o odborných tématech.

Literatura

ŠTĚPÁNEK, L., de HAAFF, J. Akademická angličtina: Academic English: průvodce anglickým jazykem pro studenty, akademiky a vědce. Praha: Grada, 2011. McWhorter, J. L. Understanding linguistics [videozáznam]: the science of language, 6 DVD-video. Chantilly : Teaching company, 2008.

Požadavky

1. Základním požadavkem je 80% účast v kursu. Předpokládá se aktivní účast na cvičeních, účast v diskusích, práce s anglickou odbornou terminologií a samostatná příprava na cvičení.2. K absolvování kursu potřebuje student doložit získané kompetence, které prokáže plněním průběžných úkolů zadávaných vyučujícím.3. Kurs je ukončen závěrečným terminologicko-odborným písemným testem.

Garant

PhDr. Petr Hromek

Vyučující

PhDr. Petr Hromek