Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Seminář k závěrečné práci (projektu) 3 (KFI / SEZP3)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KFI / SEZP3 - Seminář k závěrečné práci (projektu) 3, Filozofická fakulta, Ostravská univerzita v Ostravě (OU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Student prokáže schopnost samostatně pracovat s odbornou českou i cizojazyčnou literaturou, zaujmout k ní své vlastní stanovisko na základě konkrétního výzkumu dané oblasti a své poznatky zpracovat do ucelené a logicky uspořádané závěrečné práce.Obsah předmětu je přesně vymezen vedoucím práce podle zadaného tématu. Jeho specifikace je uvedena v dokumentu "Zadání bakalářské práce", kde je rovněž stanoven přibližný časový harmonogram práce.

Získané způsobilosti

Student zpracovává výsledky vlastního výzkumu do ucelené a logicky uspořádané závěrečné práce. Pod vedením svého vedoucího realizuje finální text své závěrečné práce, hodnotí výsledky svého výzkumu. O stavu a výsledcích svého výzkumu má možnost referovat na Studentské vědecké konferenci (březen). Zápočet získá za odevzdání závěrečné práce ve stanoveném termínu.

Literatura

MEŠKO, D., KATUŠČÁK, D., FINDRA, J. A KOL. Akademická příručka. Martin: Osveta, 2006. ISBN 80-8063-219-7.Eco, U. Jak napsat diplomovou práci. Olomouc: Votobia, 1999. Čmejrková, S., Daneš, F., Světlá, J. Jak napsat odborný text. Praha: Leda, 1999. Šesták, Z. Jak psát a přednášet o vědě. Praha: Academia, 2000.

Požadavky

Student získá zápočet za kvalitně zpracovanou a včas odevzdanou závěrečnou práci v rozsahu minimálně 40 normovaných stran.