Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Diplomový seminář 3 (KGE / NDSE3)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KGE / NDSE3 - Diplomový seminář 3, Filozofická fakulta, Ostravská univerzita v Ostravě (OU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Formulace textu2. Formální úprava3. Formulace závěrů4. Zpracování výsledků praktického výzkumu5. Vyhodnocení získaných poznatků6. Jazyková korektura textů7. Zpracování připomínek vedoucího práce8. Práce na vlastním textu9. Finální konzultace s vedoucím práce10. Kompletace a odevzdání diplomové práce

Získané způsobilosti

Po absolvování předmětu student dokončí svou diplomovou práci dle platných norem v odpovídající jazykové, formální a vědecké kvalitě. Jeho práce vykazuje jasnou strukturu a koncepci a naformulovaný text má vysokou jazykovou a odbornou úroveň. Student zapracovává připomínky vedoucího práce.

Literatura

Kapounová, J. Formální úprava diplomové práce. Ostrava, 2003. Směrnice rektora OU č. 61/2004 o formální úpravě diplomových a bakalářských prací na OU. DUDEN. Duden Ratgeber - Wie schreibt man wissenschaftliche Arbeiten?. Eco, U. Jak napsat diplomovou práci. Olomouc, 1997. ISBN 80-7189-173-7.Čmejrková, S. - Daneš, F. - Světlá, J. Jak napsat odborný text. Voznice: Leda, 1999. ISBN 80-85927-69-1.Šesták, Z. Jak psát a přednášet o vědě. Academia, Praha, 2000. ISBN 80-200-0755-5.DUDEN. Wie verfasst man wissenschaftliche Arbeiten?. ISBN 978-3-411-05113-7.

Požadavky

Zápočet student získá za vypracování a odevzdání své diplomové práce. Zpracuje výsledky provedeného praktického výzkumu a formuluje závěry. Kompletuje bibliografické citace a poznámkový aparát. Student je povinnen zúčastnit se v průběhu semestru konzultací s vedoucím své diplomové práce, který tímto kontroluje jeho samostatnou aktivitu a průběžné plnění úkolů vyplývajících z obsahu předmětu. Student zapracovává připomínky vedoucího diplomové práce a věnuje se formální a jazykové úpravě.Erasmus: Pro studenty vyjíždějící na Erasmus platí tytéž požadavky. Termín pro odevzdání úkolů - průběžně nebo po návratu ze studijního pobytu (vázáno na udělení zápočtu).

Garant

prof. PhDr. Lenka Vaňková, Dr.doc. PhDr. Pavla Zajícová, Ph.D.