Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Němčina 1A (KGE / NEM1A)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KGE / NEM1A - Němčina 1A, Filozofická fakulta, Ostravská univerzita v Ostravě (OU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Erste Kontakte2. Sich vorstellen3. Herkunftsort erfragen4. Näheres Kennenlernen5. Auskunft über eigene Person6. Wohnen7. Räume und Einrichtung8. Wohnungsbesichtigung9. Essen und Trinken10. Im Restaurant11. Im Supermarkt12. Alltag, Arbeit13. Freizeit

Získané způsobilosti

Student je po absolvování kurzu schopen v německém jazyce navázat kontakt, představit se a formulovat jednoduché věty k tématům jako je bydlení, jídlo a pití, nakupování, běžný den v práci, volný čas atd.

Literatura

Kirchmeyer, S. Blick auf Deutschland. Ernst Klett International, Stuttgart, 2000. Matecki, U. Dreimal Deutsch. Chancerel International Publishers Ltd., London, 2000. Aufderstraße, H./ Bönzli, w./ Lohfert, W. Themen neu 1. Lehrwerk für Deutsch als Fremdsprache. Max Hueber Verlag, Ismaning, 1998.

Požadavky

Předmět je ukončen zápočtem. Zápočet získá student za aktivní účast v seminářích a za splnění kritérií zápočtového testu.

Garant

Mgr. Martin Mostýn, Ph.D.

Vyučující

Mgr. Marek GajdaMgr. Edita PelikánováPhDr. Irena Šebestová, CSc.Mgr. Marie WerbováMgr. Iveta Zlá, Ph.D.