Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Němčina 2 (KGE / NEMC2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KGE / NEMC2 - Němčina 2, Filozofická fakulta, Ostravská univerzita v Ostravě (OU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Konflikte in der Gesellschaft2. Grammatik 13. Leute von heute4. Grammatik 25. Studium, Schulwesen6. Wiederholen der Grammatik 17. Kultur8. Aktuelle Probleme9. Grammatik 310. In der Stadt, auf dem Lande11. Wiederholen der Grammatik 212. Wetter und Umwelt13. Meine Zukunftspläne

Získané způsobilosti

Student bude po absolvování předmětu schopen komunikovat v německém jazyce na pokročilém stupni. Bude schopen vytvářet textové útvary, porozumí autentickým audiovizuálním celkům a čtenému textu. Student bude umět vyjádřit své názory v cizím jazyce a rozvíjet je v diskuzi.

Literatura

BERGLOVÁ-FORMÁNKOVÁ-MAŠEK. Moderní gramatika němčiny, Fraus Plzeň 2002. HIEBER, W. Lernziel Deutsch, München 1989. AUFDERSTRAßE, H. Themen neu. Kursbuch 2. Arbeitsbuch 2, Max Hueber Verlag, München 1996. HELBIG-BUSCHA. Übungsgrammatik Deutsch, Langenscheidt KG Berlin und München 2000.

Požadavky

Pro získání zápočtu je nutná aktivní účast na cvičeních, docházka 80%, plnění průběžných úkolů a splnění dalších kritérií pro udělení zápočtu a následné ústní zkoušky.

Garant

Mgr. Martin Mostýn, Ph.D.