Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Diplomový seminář 2 (KPF / PDP2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KPF / PDP2 - Diplomový seminář 2, Filozofická fakulta, Ostravská univerzita v Ostravě (OU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Vypracování koncepce diplomové práce. Vypracování jednotlivých kapitol práce.2. Vlastní výzkum.3. Třídění a vyhodnocení příkladů či výsledků průzkumu. Statistika.4. Srovnání teoretických poznatlů s praktickými výsledky badatelské činnosti. Prezentace vlastních závěrů.5. Diskuse ke zvolené problematice.6. Konzultace otázek spojených teoretickými východisky práce a vlastní analýzou.

Získané způsobilosti

Po absolvování předmětu student zná metodiku pro zpracování diplomové práce, je schopen provést výzkum studovaného jevu. Je schopen pracovat samostatně a prezentovat v polštině výsledky svého bádání.

Literatura

Smek, M., Sedláčková, H. Diplomová práce. Praha, 1994. Kapounová, J. Formální úprava diplomové práce. Ostrava, 2003. Urban, S., Ładoński, W. Jak napisać dobrą pracę magisterską. Wrocław, 2001. Eco, U. Jak napsat diplomovou práci. Olomouc, 1997. Čmejrková, S., Daneš, F., Světlá, J. Jak napsat odborný text. Praha, 1999. Maćkiewicz, J. Jak pisać teksty naukowe?. Gdańsk, 1995. Šesták, Z. Jak psát a přednášet o vědě. Praha, 2000. Pułło, A. Prace magisterskie i licencjackie. Warszawa, 2006. Směrnice rektora č. 140/2009 o vysokoškolských kvalifikačních pracích. Zenderowski, R. Technika pisania prac magisterskich i licencjackich. Warszawa, 2007. POKORNÝ, J. Diplomová práce-příležitost k seberealizaci. Brno, 1994. Saloni, Z. Jak pisać wypracowania. Warszawa, 1987. Matulka, Z. Metoda kształcenia. Warszawa, 1982. Praktyczna stylistyka. Red. E. Bańkowska, A. Mikołajczuk. Warszawa, 2000.

Požadavky

Zápočet získá student za zpracování dohodnutého úseku diplomové práce a za průběžné splnění všech úkolů, které vyplývají z obsahu předmětu v druhé etapě prací. Student je povinen odevzdat v písemné podobě autoreferát v polštině týkající se jeho individuálního výzkumu a připravované diplomové práce, který odevzdá nejpozději do konce zkouškového období daného semestru dle aktuálního harmonogramu akademického roku. Vybrané příspěvky budou prezentovány na Studentské vědecké konferenci. Rozsah autoreferátu: 5 stran.

Garant

PhDr. Jiří Muryc, Ph.D.