Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Seminář k bakalářské práci 2 (KRO / BSZP2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KRO / BSZP2 - Seminář k bakalářské práci 2, Filozofická fakulta, Ostravská univerzita v Ostravě (OU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Student získává schopnost samostatně pracovat s odbornou, cizojazyčnou literaturou, zaujmout k ní své vlastní stanovisko podpořené studiem a výzkumem dané oblasti a své poznatky zpracovat do ucelené a logicky uspořádané bakalářské práce.Obsah předmětu je vymezen vedoucím bakalářské práce v návaznosti na zadané téma bakalářské práce.

Získané způsobilosti

Student zpracovává svou bakalářskou práci, a to jak po stránce metodologické, tak po stránce obsahové a formální. Pracuje samostatně a je schopen samostudia doporučených bibliografických materiálů. V této etapě student rozpracuje výzkumný problém do jednotlivých kapitol. Výsledky své práce pravidelně konzultuje s vedoucím bakalářské práce.

Literatura

ČMEJRKOVÁ, S., DANEŠ, F., SVĚTLÁ, J. Jak napsat odborný text. Praha, 1991. ŠESTÁK, Z. Jak psát a přednášet o vědě. Praha, 2000. ŠVEC, Š. a kol. Metodológia vied o výchove. Kvantitatívno-scientické a kvalitatívno-humanistické prístupy. Bratislava, 1998. GAVORA, P. Úvod do pedagogického výskumu. Bratislava, 1999.

Požadavky

Student se pravidelně podle stanoveného časového harmonogramu (nejméně však 4x za semestr) zúčastňuje konzultací s vedoucím bakalářské práce, průběžně plní stanovené úkoly a ve stanoveném termínu odevzdá svou práci. Za splnění těchto podmínek mu je udělen zápočet.

Garant

Mgr. Jana Brňáková, Ph.D.Mgr. Zuzana Honová, Ph.D.