Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Seminář k bakalářské práci 2 (KRS / BSBP2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KRS / BSBP2 - Seminář k bakalářské práci 2, Filozofická fakulta, Ostravská univerzita v Ostravě (OU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Písemné vypracování jednotlivých kapitol.2. Zpracování výsledků průzkumu. Statistika. Prezentace vlastních závěrů.3. Použitá literatura.4. Resumé v češtině.5. Příprava příspěvku na Studentskou vědeckou konferenci.6. Technické zpracování.

Získané způsobilosti

Po absolvování předmět je student obeznámen s metodikou zpracování bakalářské práce v druhé fázi. Umí vypracovat jednotlivé kapitoly/součásti bakalářské práce v souladu se zásadami vědecké práce a bibliografické a citační normy, kterou stanovuje Katedra romanistiky. Student je poučen o metodice provádění výzkum zkoumaného jevu. Po absolvování předmětu má student připravena excerpta, má roztříděny a vyhodnoceny ilustrační příklady a je připraven přistoupit k závěrečné etapě práce.

Literatura

SMEK, M., SEDLÁČKOVÁ, H. Diplomová práce. Praha: VŠE, 1994. ČMEJRKOVÁ, S., DANEŠ, F., SVĚTLÁ, J. Jak napsat odborný text. Praha: Academia, 1991. Směrnice rektora OU. Směrnice rektora o závěrečných kvalifikačních pracích.

Požadavky

Studentovi je udělen zápočet za absolvování šesti seminářů, čtyř individuálních konzultací s vedoucím bakalářské práce a za splnění všech úkolů, které vyplývají z obsahu předmětu v 2. etapě práce. Se zadáním čtyř úkolů, které student odevzdá v elektronické podobě ve stanovených termínech, seznámí studenty vyučující na začátku semestru.

Garant

prof. PhDr. Lubomír Bartoš, CSc.Mgr. Maksymilian Drozdowicz, Ph.D.Mgr. Irena Fialová, Ph.D.doc. Mgr. Jiří Chalupa, Dr.Mgr. Kornélia MachováMgr. Jan Mlčoch, Ph.D.Mgr. Jana Veselá, Ph.D.