Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Didaktika španělštiny 2 (KRS / CDID2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KRS / CDID2 - Didaktika španělštiny 2, Filozofická fakulta, Ostravská univerzita v Ostravě (OU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Úvod do studia.2. Písemný projev - obecné informace.3. Písemný projev na úrovni A1, A2, B1.4. Písemný projev na úrovni B2, C1, C2.5. Čtení s porozuměním - obecné informace.6. Čtení s porozuměním na úrovni A1, A2, B1.7. Čtení s porozuměním na úrovni B2, C1, C2.8. Typy kurzů E.L.E.9. Odborné zaměření E.L.E.10. Tvorba didaktických materiálů a jejich hodnocení.11. Maturitní zkouška ze španělštiny.12. Ústní projev a jeho hodnocení.13. Cervantesův institut.

Získané způsobilosti

Po absolvování předmětu je student seznámen se základy didaktiky španělštiny jako cizího jazyka. Orientuje se v problematice práce ve škole a v v metodologických přístupech. Student získává přehled o způsobu tvorby a následném využití didaktických materiálů při práci na základní i střední škole a v různých jazykových kurzech. Umí vytvořit didaktické testy na jednotlivých referenčních úrovních.

Literatura

http://www.osu.cz/ffi/kro/dokumenty/spanelstina/didaktika-spanelstiny2.pdf

Požadavky

Výuka předmětu je zakončena písemnou zkouškou v češtině zahrnující látku předmětů KRS/CDID1 a KRS/CDID2. Ke zkoušce přistupuje student poté, co vypracoval a odevzdal ve stanoveném termínu korespondenční úkol (rozsah 3 - 4 strany) zadaný vyučujícím na začátku semestru.

Garant

Mgr. Jana Veselá, Ph.D.

Vyučující

Mgr. Kornélia MachováMgr. Jana Veselá, Ph.D.