Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Odborná praxe (KRS / KAPRX)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KRS / KAPRX - Odborná praxe, Filozofická fakulta, Ostravská univerzita v Ostravě (OU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Cíl praxe:Studenti jsou uvedeni do problematiky chodu firmy či organizace a na základě teoretických poznatků získaných studiem mají možnost účastnit se navrhovaných řešení. Praxe podporuje rozvoj samostatných tvůrčích schopností.

Získané způsobilosti

Student se seznámí s činností podniku všeobecně, jeho zaměřením, organizací, zvláštnostmi. Je schopen samostatně pracovat s technikou (telefonem, faxem, počítačem atd.). Dokáže vyřizovat korespondenci, vykonávat sekretářské práce, doprovodně tlumočit, vykonávat práci hostesky...

Požadavky

Předmět je ukončen zápočtem, který student získá na základě písemného potvrzení, dokládajícího, že absolvoval praxi v rozsahu dvou týdnů (10 pracovních dnů) v obchodní/podnikatelské sféře (včetně sféry cestovního ruchu). Student dále zpracuje a předloží podrobnou zprávu z praxe, která je součástí zápočtu.

Garant

Mgr. Lukáš Hotový

Vyučující

Mgr. Lukáš Hotový