Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Metodolog. seminář a reflexe ped. praxí (KRS / METS)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KRS / METS - Metodolog. seminář a reflexe ped. praxí, Filozofická fakulta, Ostravská univerzita v Ostravě (OU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. blok:Didaktické materiály ve výuce, jejich tvorba, zpracování a použití. (Obsah prvního bloku vychází z předpokládaných úkolů, které studenti budou muset plnit v rámci souvislé pedagogické praxe.) Zadání didaktických projektů, jež se týkají z hlediska metodologie problémových jevů (výuka výslovnosti, temporality a modality španělského slovesa, užití moderních technologií ve výuce, výuka reálií, aj.).2. blok:Prezentace zadaných didaktických projektů a jejich hodnocení, reflexe souvislé pedagogické praxe.

Získané způsobilosti

Absolvováním předmětu student završí své oborově-didaktické vzdělávání, přípraví si řadu užitečných didaktických materiálů a vzhledem k propojenosti se souvislou praxí získá ucelené ponětí o své budoucí profesi.

Literatura

Choděra, R. Didaktika cizích jazyků. Praha, 2006. SÁNCHEZ PÉREZ, A. Los métodos en la enseńanza de idiomas. Evolución histórica y análisis didáctico. Madrid: SGEL, 2000. Consejo de Europa. Marco común europeo de referencia para las lenguas: aprendizaje, ensenanza, evaluación. Instituto Cervantes y Anaya.

Požadavky

Zápočet je udělen studentovi, který absolvoval oba dva bloky výuky předmětu a představil a úspěšně obhájil svůj didaktický projekt. Absolvuje-li student tento předmět v rámci zahraničního pobytu, platí pro něj stejné požadavky jako pro ostatní s výjimkou účasti na výuce. Absolvování předmětu v rámci zahraničního pobytu se vzhledem k jeho charakteru nedoporučuje.

Garant

Mgr. Jan Mlčoch, Ph.D.

Vyučující

Mgr. Jan Mlčoch, Ph.D.