Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Seminář k bakalářské práci 3 (KRU / ESBP3)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KRU / ESBP3 - Seminář k bakalářské práci 3, Filozofická fakulta, Ostravská univerzita v Ostravě (OU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Literatura

Meško, D. - Katuščák, D. - Findra, J. a kol. Akademická příručka. Martin, 2006. Aktuální směrnice rektora o vysokoškolských kvalifikačních pracích. Smek, M. - Sedláčková, H. Diplomová práce. Praha, 1994. Kapounová, J. Formální úprava diplomové práce. Ostrava, 2003. Eco, U. Jak napsat diplomovou práci. Olomouc, 1997. Čmejrková, S. - Daneš, F. - Světlá, J. Jak napsat odborný text. Praha, 1991. Šesták, Z. Jak psát a přednášet o vědě. Praha, 2000.

Požadavky

Zápočet získá student za odevzdání bakalářské práce. Práci předkládá v tištěné i elektronické verzi. Práce je psána v ruštině, její rozsah je minimálně 40 stran textu. Student musí prokázat velmi dobrou jazykovou úroveň, znalost odborné terminologie a schopnost jejího adekvátního používání, a také velmi dobrou celkovou orientaci v odborné problematice.

Garant

Mgr. Vítězslav Vilímek, PhD.

Vyučující

Mgr. Igor Jelínek, Ph.D.PhDr. Ljuba Mrověcová, Ph.D.PhDr. Zdeňka Nedomová, Ph.D.doc. PaedDr. Blažena Rudincová, CSc.Mgr. Vítězslav Vilímek, PhD.doc. PhDr. Jan Vorel, Ph.D.