Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Odborná praxe (KRU / FODBP)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KRU / FODBP - Odborná praxe, Filozofická fakulta, Ostravská univerzita v Ostravě (OU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Získané způsobilosti

Dokáže konfrontovat teoretické poznatky s praxí.Orientuje se v organizační struktuře podniku.Naučí se komunikovat s kolegy v pracovním týmu.Je způsobilý plánovat svou práci a být zodpovědný za plnění svých pracovních povinností.Naučí se hodnotit pozitiva a negativa pracovního kolektivu.Rozvíjí dovednost pracovat s PC, internetem.Získává reálnou představu o typech podnikové dokumentace.Naučí se vyplňovat elektronické formuláře.

Požadavky

Zápočet je udělen na základě požadavků stanovených Referátem praxí FF OU. Po ukončení praxe student odevzdá garantovi praxe Deník praxe a Hodnotící dotazník pro supervizora. Deník praxe obsahuje popis provedených činností a úkolů, na kterých student ve firmě či organizaci participoval. Hodnotící dotazník musí být vyplněn a potvrzen supervizorem, který hodnotí studentovy komunikační schopnosti, otevřenost ke spolupracovníkům, samostatnost a kvalitu plnění svěřených úkolů, dodržování času a rozvrhu práce a celkovou připravenost pro vykonávanou práci.

Garant

PhDr. Ljuba Mrověcová, Ph.D.

Vyučující

PhDr. Ljuba Mrověcová, Ph.D.