Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Seminář k diplomové práci 2 (KRU / NDSE2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KRU / NDSE2 - Seminář k diplomové práci 2, Filozofická fakulta, Ostravská univerzita v Ostravě (OU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Student pod metodickým vedením vedoucího diplomové práce zpracovává dohodnuté téma v rámci zadaného diplomového úkolu.

Získané způsobilosti

Po absolvování předmětu je student schopen pod vedením vedoucího práce vypracovat diplomovou práci v souladu se zásadami vědecké práce a podle platných bibliografických a citačních norem. Respektuje přitom platnou Směrnici rektora OU o závěrečných kvalifikačních pracích. Je schopen vyhotovit kvalifikační práci, popř. prezentovat veřejně výsledky svého bádání Studentské vědecké konferenci.

Literatura

Meško, D. a kol. Akademická příručka. Martin, 2006. ISBN 80-8063-219-7.Smek, M., Sedláčková, H. Diplomová práce. Praha, 1994. Kapounová, J. Formální úprava diplomové práce. Ostrava, 2003. Eco, U. Jak napsat diplomovou práci. Olomouc, 1997. Čmejrková, S., Daneš, F., Světlá, J. Jak napsat odborný text. Praha, 1999. Šesták, Z. Jak psát a přednášet o vědě. Praha, 2000. nullnull

Požadavky

Zápočet získá student za zpracování dohodnutého úseku diplomové práce.

Garant

Mgr. Vítězslav Vilímek, PhD.