Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Seminář k odborné praxi 3 (KSE / KSKP3)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KSE / KSKP3 - Seminář k odborné praxi 3, Filozofická fakulta, Ostravská univerzita v Ostravě (OU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

- seznámení s konkrétním projektem, na kterém se student během praxe podílí či který sám realizuje- referování, reflexe a diskuse navazující na výkon praxe- poskytování zpětné vazby studentům při práci ve skupině- konzultace a komentáře k práci v NNO- propojování práce v NNO s teoretickými poznatky získanými v rámci studia

Získané způsobilosti

Studenti po absolvování tohoto předmětu dokáží aplikovat teoretické poznatky získané v průběhu studia v praktických situacích, blíže poznají a porozumí předmětu studia Management v neziskových organizacích prostřednictvím vlastní praktické zkušenosti práce v neziskové organizaci, kterou mají možnost prezentovat na společných seminářích. Nacvičují si trvání na splnění zadaných úkolů a daných zodpovědností a upevňují schopnost samostatné práce. Také je u nich posilována kompetence týmové práce a schopnost přizpůsobit se a jednat v nových situacích.

Literatura

Kol. autorů. Jak se stát dobrým manažerem v NNO. Praha, 2003. ZAHRÁDKOVÁ, E. Teambuilding: cesta k efektivnější spolupráci. Praha:Portál, 2005. ISBN 80-7367-042-9.Glegg,B., Birch,P., Teamwork. Budování týmu a zvedání jeho výkonu. Computer Press, Praha, 2002.

Požadavky

Pro úspěšné absolvování předmětu je nutná účast na seminářích a aktivní přístup studentů, který je úzce svázán s individuální prezentací místa praxe a vlastní práce na společných seminářích. Pro udělení zápočtu pak studenti musí vypracovat písemný dokument - protokol z praxe, který si po kontrole vyučujícího založí do portfolia praktické přípravy.

Vyučující

Mgr. Petra Šobáňová, Ph.D.