Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Seminář k dizertační práci 3 (FSS / 44PA3)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu FSS / 44PA3 - Seminář k dizertační práci 3, Fakulta sociálních studií, Ostravská univerzita v Ostravě (OU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Metodické vedení doktorandů v závěrečném semestru psaní disertační práce. Hlubší kontrola postupu disertační práce a stavu finální podoby textu. Analýza možných "slabých stránek" textu a jejích odstranění. Příprava na prezentaci u obhajoby.

Literatura

Doporučovaná literatura odpovídá charakteru a zaměření disertační práce.

Požadavky

Pravidelné konzultace se školitelem, jejímž cílem je zkvalitnění finální podoby textu dizertační práce. Od studenta jsou vyžadovány již celé kapitoly budoucí práce, nad nimiž konzultace probíhá. -Absolvování 4 doktorandských kolokvií, 2 badatelských odpolední a metodologického bloku Jarní školy sociální práce. Prezentace parciálních výsledků disertační práce na Jarní škole sociální práce. Úspěšné absolvování malé obhajoby.Zápočet bude studentovi udělen garantem předmětu na základě: -Vyjádření školitele k disertační práci (povinností studenta je si vést přehled o realizovaných min. 10 konzultacích se školitelem). - Doložení aktivní účasti na Jarní škole. - Doložení účasti na doktorandských kolokviích, badatelských odpoledních a metodologickém bloku Jarní školy sociální práce. - Příprava dílčího textu k publikování v odborném recenzovaném časopise (výběr bude konzultován se školitelem). - Odevzdání dalších (nových) 50 stran dizertační práce školiteli. Doklad o úspěšném absolvování malé obhajoby.

Garant

doc. Mgr. Soňa Vávrová, Ph.D.

Vyučující

prof. Detlef Baum, Dr.Mgr. Štěpán Ripka, Ph.D.doc. Mgr. Soňa Vávrová, Ph.D.