Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Diplomová práce (KAM / 5DIP2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAM / 5DIP2 - Diplomová práce, Fakulta sociálních studií, Ostravská univerzita v Ostravě (OU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1 - 13 průběžně dle Zadání diplomové práce

Získané způsobilosti

- orientace a samostatná práce s vědeckými a odbornými zdroji - schopnost samostatně aplikovat získané poznatky při formulování a řešení vybraného problému- schopnost využívat mezipředmětové poznatky a souvislosti- schopnost samostatně provést výzkum, kde studující přehledně formuluje výzkumný problém, výzkumnou otázku, výzkumnou strategii, zvolí vhodnou výzkumnou metodu- schopnost propojení získaných dat s relevantním sociálně vědním kontextem- schopnost zpracovat diplomovou práci dle definovaných pravidel a požadavků

Literatura

Meško, D., Katuščák , D. a kol. Akademická príručka. Martin: Osveta, 2003. ISBN 80-8044-076-X.Eco, U. Jak napsat diplomovou práci. Olomouc: Votobia, 1997. Loučková, I. a kol. Aktuální metodologické problémy současného kvalitativního výzkumu. Olomouc: UP, 1995. Disman, M. Jak se vyrábí sociologická znalost. Praha : Karolinum, 2002. Hendl, J. Kvalitativní výzkum. Praha: Portál, 2005. ISBN 80-7367-040-2.PETRŮ, E. Úvod do studia lit. vědy. Olomouc, 2000.

Požadavky

odevzdání diplomové práce dle harmonogramu v Zadání diplomové práce, zpracované v souladu s pokyny vedoucího diplomové práce, se Zásadami pro vypracování diplomové práce OU a platnou ISO normou. Pro obhajobu závěrečné práce si studující připraví prezentaci v programu Powerpoint. Při obhajobě musí studující prokázat schopnost konzistentně představit výsledky své práce a schopnost argumentovat v odborné diskuzi.

Garant

doc. PaedDr. Oldřich Chytil, Ph.D.