Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Bakalářská práce (KAM / 6BPRA)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAM / 6BPRA - Bakalářská práce, Fakulta sociálních studií, Ostravská univerzita v Ostravě (OU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Cílem bakalářské práce o rozsahu 10 000 slov s tolerancí +- 10% je zpracování a prezentace odborné problematiky ze sociální práce.

Získané způsobilosti

- orientace a samostatná práce s vědeckými a odbornými zdroji- schopnost aplikovat získané poznatky při formulování a řešení praktického problému- schopnost koncipovat výzkumné práce a zpracovat získané výsledky do podoby výzkumné zprávy- schopnost zpracovat přehledovou stať s kritickým zhodnocením a vlastními závěry a interpretacemi

Literatura

bibliography will be awarded according to the thesis topic. seznam literatury bude zadán dle tématu bakalářské práce.

Požadavky

Odevzdání závěrečné práce o stanoveném rozsahu a do řádného termínu. Student tím prokazuje schopnost práce s texty, včetně cizojazyčných, případně s daty přístupnými pro sekundární analýzu schopnost zpracovávat koncepty a teorie v nich nalezené, a nacházet v nich relevantní odpovědi na zadanou otázku/úkol. Vyžaduje-li řešení problému výzkum, osvědčí studující schopnost koncipovat výzkumné práce a zpracovat získané výsledky do podoby výzkumné zprávy. Pokud řešení problému nevyžaduje výzkum, zpracuje studující přehledovou stať s kritickým zhodnocením a vlastními závěry a interpretacemi.

Garant

doc. PaedDr. Oldřich Chytil, Ph.D.

Vyučující

doc. PaedDr. Oldřich Chytil, Ph.D.