Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Bakalářská práce (KAM / 98BAP)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAM / 98BAP - Bakalářská práce, Fakulta sociálních studií, Ostravská univerzita v Ostravě (OU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Absolvování (a získání kreditů) předmětu je podmíněno účasti na jednorázových rozvrhových akcích v předmětu KAS/1STUD - Studijní záležitosti. Tyto jednorázové akce obvykle probíhají v 1. ročníku v zimním semestru, v 2. ročníku v zimním semestru a ve 3. ročníku v letním semestru.

Získané způsobilosti

- orientace a samostatná práce s vědeckými a odbornými zdroji- schopnost aplikovat získané poznatky při formulování a řešení praktického problému- schopnost koncipovat výzkumné práce a zpracovat získané výsledky do podoby výzkumné zprávy- schopnost zpracovat přehledovou stať s kritickým zhodnocením a vlastními závěry a interpretacemi

Požadavky

- účast na jednorázových rozvrhových akcích v předmětu KAS/1STUD - studijní záležitosti- odevzdání bakalářské práce, která je zpracována podle kritérií směrnice děkana č.3/11 o vysokoškolských kvalifikačních pracích na FSS OU, podle Pravidel pro vypracování vysokoškolských kvalifikačních prací na FSS OU, podle směrnice rektora č. 147/2010 o vysokoškolských kvalifikačních pracích.

Garant

doc. PhDr. Dana Sýkorová, Ph.D.