Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Seminář k bakalářské práci (KAM / 99SBP)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAM / 99SBP - Seminář k bakalářské práci, Fakulta sociálních studií, Ostravská univerzita v Ostravě (OU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Získané způsobilosti

- schopnost na základě informací a pokynů vypracovat bakalářskou práci (stanovení cíle práce a vytvoření plánu při jejím zpracování)- schopnost práce s texty, včetně cizojazyčných, případně s daty přístupnými pro sekundární analýzu- schopnost zpracovávat koncepty a teorie v nich nalezené a nacházet v nich relevantní odpovědi na zadanou otázku/úkol- pokud vyžaduje řešení problému výzkum, osvědčí studující schopnost koncipovat výzkumné práce a zpracovat získané výsledky do podoby výzkumné zprávy- pokud řešení problému nevyžaduje výzkum, zpracuje studující přehledovou stať s kritickým zhodnocením a vlastními závěry a interpretacemi.Témata bakalářských prací jsou zaměřena na oblast sociální politiky, veřejné správy, regionalistiky, sociologie (např. rozvoje měst, komunit), prostorové analýzy a plánování, na témata, u kterých studují dokáže obhájit využitelnost získaných výsledků pro praxi v rámci oboru.Rozsah Bc. práce: 10 tis slov, s tolerancí plus mínus 10%

Literatura

Literatura odpovídající obsahovému zaměření příslušného semináře, resp. zaměření bakalářské práce. norma ČSN ISO 690.

Požadavky

Minimální požadavky na udělení zápočtu za seminář k VŠKP pro letní semestr:- formulace cíle práce- rešerše odborných zdrojů, které budou odrážet strukturu práce - minimálně 15 zdrojů, vč. cizojazyčných zdrojů - ke každému uvedenému titulu uvést stručné sdělení, jaká témata z něj budou čerpány- propracovaná struktura práce (tzn. do úrovně podkapitol/podtémat) s využitím rešerše odborných zdrojů- 20 stran textu práce zpracovaného s využitím odborných zdrojů z rešerše, včetně řádného citování- odevzdání všech požadavků v jednom souboru v termínu stanoveném vedoucím práce.

Garant

RNDr. Kamila Vondroušová, Ph.D.