Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Účast na konferenci/workshopu (KAM / KONF1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAM / KONF1 - Účast na konferenci/workshopu, Fakulta sociálních studií, Ostravská univerzita v Ostravě (OU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Kurz umožňuje studentům navštívit konferenci či workshop realizovaný v ČR nebo v zahraniční.Aktivní či pasivní účast na české či mezinárodní konferenci vztahující se k oboru Sociální práce.

Získané způsobilosti

- Schopnost abstraktního myšlení, analýzy a syntézy- Schopnost aplikovat poznatky v praktických situacích- Poznání a porozumění předmětu studia, porozumění profesi- Schopnost ústní i písemné komunikace v rodném jazyce/Schopnost komunikace v cizím jazyce- Schopnost vyhledávat, zpracovávat a analyzovat informace z různých zdrojů- Schopnost být kritický i sebekritický- Schopnost tvořit nové myšlenky a ideje- Interpersonální a interakční dovednosti - Schopnost spolupráce/ Schopnost spolupráce v mezinárodním kontextu- Schopnost prezentace

Literatura

Literatura související s tématem absolvované konference. Literature related to the theme of the conference. norma ČSN ISO 690. standard ČSN ISO 690.

Požadavky

1. Účast (aktivní/pasivní) na české či mezinárodní konferenci/semináři/workshopu vztahující se k oboru Sociální práce. Účast studenta musí být písemně potvrzena pořadatelskou institucí (postačí např. kopie osvědčení). Délka konference/semináře/workshopu musí být min. 4 hodinová.2. Stručná písemná žádost o uznání konference (obsahuje jméno a osobní studentské číslo studující/ho, ročník studia, název konference, datum konání, jméno pořadatelské organizace, místo konání, obsah konference, datum a podpis žadatele/žadatelky - formulář žadosti je k dispozici na studijnim oddělení a na vnitřním portále FSS OU v sekci Studium - Formuláře). 3. Zpracování pětistránkové reflexe přínosu konference pro profesní rozvoj studenta (znalost konferenčních příspěvků, práce s odbornou literaturou).V případě aktivní účasti na konferenci student doloží příspěvek prezentovaný na konferenci.Všechny požadované dokumenty student/studentka doloží v tištěné podobě v zimním semestru do konce ledna a v letním semestru do konce června.

Garant

Mgr. Monika Chrenková, Ph.D.