Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Stát. závěr. zkouška 1 - obhajoba DP (KAS / 8KSZ1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAS / 8KSZ1 - Stát. závěr. zkouška 1 - obhajoba DP, Fakulta sociálních studií, Ostravská univerzita v Ostravě (OU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Získané způsobilosti

Absolvent umí samostatně aplikovat studiem získané poznatky při řešení vybraného problému z oblasti zdravotně sociální práce, zejména se zaměřením na aktuální témata koordinované rehabilitace a dlouhodobé zdravotně sociální péče. Dovede zejména:a) kriticky reflektovat původní odborné zdroje včetně cizojazyčných,b) samostatně aplikovat získané poznatky při formulování a řešení vybraného problému, přičemž prokáže schopnost samostatné práce s vědeckými a dalšími odbornými zdroji,c) samostatně realizovat výzkum ve vybrané oblasti - umí přehledně formulovat výzkumný problém, výzkumnou otázku a zdůvodnit volbu výzkumné strategie, umí zvolit a zdůvodnit volbu odpovídajících výzkumných metod, d) propojit získaná data s relevantním zdravotně sociálním vědním kontextem,e) výstižně a konzistentně představit výsledky své práce a dovede je argumentovat v odborné diskuzi.

Požadavky

1) Doručení diplomové práce v tištěné a elektronické podobě v termínu určeném prováděcími předpisy Ostravské univerzity a Fakulty sociálních studií Ostravské univerzity.2) Předložení portfolia odborné praxe dokládající naplnění Plánu učení.3) Doklad o 100% účasti na praktickém vzdělávání - odborné praxi.

Garant

doc. PhDr. Jelena Petrucijová, CSc.