Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Seminář k bakalářské práci 1 (KAS / 98SB1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAS / 98SB1 - Seminář k bakalářské práci 1, Fakulta sociálních studií, Ostravská univerzita v Ostravě (OU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Zpracovávání bakalářské práce dle časového harmonogramu stanoveného ve schváleném Podkladu pro bakalářskou práci.

Získané způsobilosti

- schopnost na základě informací a pokynů vypracovat bakalářskou práci (stanovení cíle práce a vytvoření plánu při jejím zpracování)- schopnost práce s texty, včetně cizojazyčných, případně s daty přístupnými pro sekundární analýzu- schopnost zpracovávat koncepty a teorie v nich nalezené a nacházet v nich relevantní odpovědi na zadanou otázku/úkol- pokud vyžaduje řešení problému výzkum, osvědčí studující schopnost koncipovat výzkumné práce a zpracovat získané výsledky do podoby výzkumné zprávy- pokud řešení problému nevyžaduje výzkum, zpracuje studující přehledovou stať s kritickým zhodnocením a vlastními závěry a interpretacemi.Témata bakalářských prací jsou zaměřena na oblast sociální politiky, veřejné správy, regionalistiky, sociologie (např. rozvoje měst, komunit), prostorové analýzy a plánování, na témata, u kterých studují dokáže obhájit využitelnost získaných výsledků pro praxi v rámci oboru.Rozsah Bc. práce: 10 tis slov, s tolerancí plus mínus 10%

Literatura

ČSN ISO 690. Bibliografické citace : obsah, forma a struktura. Praha: Český normalizační institut, 1996.

Požadavky

Minimální požadavky na udělení zápočtu za seminář k VŠKP pro letní semestr:- formulace cíle práce- rešerše odborných zdrojů, které budou odrážet strukturu práce - minimálně 15 zdrojů, vč. cizojazyčných zdrojů - ke každému uvedenému titulu uvést stručné sdělení, jaká témata z něj budou čerpány- propracovaná struktura práce (tzn. do úrovně podkapitol/podtémat) s využitím rešerše odborných zdrojů- 20 stran textu práce zpracovaného s využitím odborných zdrojů z rešerše, včetně řádného citování- odevzdání všech požadavků v jednom souboru v termínu stanoveném vedoucím práce.

Garant

RNDr. Kamila Vondroušová, Ph.D.

Vyučující

RNDr. Kamila Vondroušová, Ph.D.