Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Seminář k souvislé praxi 1 (KAS / 99SP1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAS / 99SP1 - Seminář k souvislé praxi 1, Fakulta sociálních studií, Ostravská univerzita v Ostravě (OU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Úvodní tutoriál: seznámení s obsahem a podmínkami absolvování předmětu. Seznámení s odbornou/doporučenou literaturou. Zadání plnění povinných úkolů na souvislé praxi, rozdělení studentů do skupin pro prezentaci výsledků.2. Výběr témat k písemnému zpracování úkolů (zpracování návrhu plánu odborné praxe) a sběr informací k úkolům. Domluva podmínek plnění úkolů souvislé praxe s vybraným pracovištěm praxe.3. Samostudium doporučené/povinné literatury4. Realizace souvislé praxe - od 9. - 12. týden semestru5. Zpracování písemného protokolu ze souvislé praxe a úkolů6. (13. týden semestru) 2. tutoriál - prezentace, skupinová reflexe a kritická analýza poznatků z odborných pracovišť, diskuse. Reflexe k písemným pracím.

Získané způsobilosti

Studenti budou mít schopnost analyzovat a kriticky reflektovat získané poznatky z realizovaných souvislých praxí na odborných pracovištích (státním i nestátním sektoru). Budou schopni integrovat pracovní zkušenosti v rámci praxe do teoretických východisek oboru. Dovedou identifikovat, analyzovat a řešit problémy na pracovišti odborné praxe. Získají interakční a interpersonální dovednosti a dovednosti při získávání dat a jejich analýzy.

Požadavky

100% účastZpracování písemného protokolu ze Souvislé praxe 1 a požadovaných úkolů.

Garant

RNDr. Kamila Vondroušová, Ph.D.

Vyučující

Ing. Mgr. Iva Tichá