Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Hra na hoboj 4 (KDN / OBOE4)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KDN / OBOE4 - Hra na hoboj 4, Fakulta umění, Ostravská univerzita v Ostravě (OU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Zvyšování nároků na uměleckou interpretaci, bezchybné provedení, problematiku paměti a její upevňování pomocí analýzy a speciálních cvičebních metod.

Získané způsobilosti

Schopnost interpretace etud (např. Mille) a základního sólového repertoáru (sonáty: např. Bach, Dutilleux; koncerty: např. Kramář, Kalivoda) - dle dispozic studenta. Zvyšující se interpretační úroveň.

Literatura

F.V.Kramář. Koncert op.52. S.Bodorová. Magikon. J.V.Kalivoda. Morceau de salon. E.Dřízga. Partita. H.Dutilleux. Sonáta. J.S.Bach. Sonáta g-moll BWV 1020. K.Mille. 15 etud. &, &. K.Mille. 25 studií a capricií.

Požadavky

Nastudování potřebného počtu etud (určí pedagog) a sólového repertoáru v rozsahu asi 30 minut. Vystoupení na interpretačním semináři. Veřejné koncertní vystoupení na povinném půlrecitálu. Výrazný zájem o studijní obor. Nastudovaný program předvede posluchač na závěrečné zkoušce před zkušební komisí.

Garant

doc. Dušan Foltýn

Vyučující

doc. Dušan Foltýn