Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Hra na saxofon 2 (KDN / SAXF2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KDN / SAXF2 - Hra na saxofon 2, Fakulta umění, Ostravská univerzita v Ostravě (OU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Přednáška pod názvem Hra na saxofon 2 je nosným studijním předmětem každého posluchače studijního programu Hudební umění, který je vyučován individuálně. Pokračování ve studiu skladeb předcházejícího semestru, upevňování nově nastavených návyků, plynulosti spojů a legát, problematika stavby frází a hudebních vět. Zvuková kultivace.

Získané způsobilosti

Schopnost kvalitní interpretace požadovaného repertoáru.

Literatura

B. Lomani. Concertino op. 118. E. Schulhoff. Hot-Sonate. P. Claude. Impromptu. R. Binge. Koncert. J. M. Londeix. New Varied Studies. P. M. Dubois. Sonate-Fantaisie. A. Massis. Šest Etud-Capricií. R. James. 12 moderních etud.

Požadavky

Nastudování 10 etud a sólového repertoáru v rozsahu asi 30 minut. Vystoupení na semináři. Výrazný zájem o studijní obor. Nastudovaný program předvede posluchač na závěrečné zkoušce před zkušební komisí.

Garant

Mgr. Zbigniew Kaleta

Vyučující

Mgr. Zbigniew Kaleta