Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Ateliér grafického designu 6 (KGK / UAGD6)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KGK / UAGD6 - Ateliér grafického designu 6, Fakulta umění, Ostravská univerzita v Ostravě (OU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Úkoly směřují k využití různých médií jako prostředku komunikace a jejich aplikace v různých prostředích.Úloha designéra jako nositele ideí.

Získané způsobilosti

Schopnost zhodnotit aktuální dění v obslasti médií a jeho kritická reflexe v návaznosti na vlastní tvorbu.

Literatura

Naomi Klein. Bez loga, Dokořán, 2005. PACHMANOVÁ, Martina (editor). Design: Aktualita, nebo věčnost? Antologie extů k teorii a dějinám designu. Praha: Vysoká škola uměleckoprůmyslová, 2005. Adrian Shaugnessy. How to be a graphic designer without loosing your soul, Laurence King, 2010. R. Klanten, A. Sinofzik, F. Schulze. Introducing: Cultural Identities, Gestallten, 2013. Mc Luhan. Jak rozumět médiím, MF, 2011. Jeremy Orlebar. Kniha o televizi, NAMU, 2011. Karel Martens with Jaap van Triest and Robin Kinross. Printed Matter/Druckwerk, Hyphen Press, 1996. Robert Venturi. Složitost a protiklady v architektuře. Praha, 2003. Types We Can Make, ECAL, 2012.

Požadavky

80% docházka v ateliérové tvorběsplnění zadaných úkolů formou praktického výstupu a obhajoby klauzurní práce

Garant

MgA. Filip Nerad

Vyučující

MgA. Filip Nerad