Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Ateliérová praxe 1 (KIM / BATP1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KIM / BATP1 - Ateliérová praxe 1, Fakulta umění, Ostravská univerzita v Ostravě (OU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Fotografická, grafická a filmová práce pro účely informativní, ilustrační a reklamní. Praktické realizace a řešení konkrétních úkolů a s tím spojených situací a technických a organizačních řešení.

Získané způsobilosti

schopnost řešit základní komerční zadání

Literatura

DOLEJŠÍ, T. Blesk: praktické postupy pro digitální fotografii. Brno: Computer Press, 2010. JENKINSON, M. JENKINSON, Mark. Kompendium fotografii portretowej. Brno: Zoner Press, 2012. Frey, P. Marketingová komunikace. Management Press, 2008. Keaney, M. Móda a reklama. V Praze : Slovart, 2007. ŠLAPETOVÁ, B. - RITTSTEIN, L. Nepřistupuj blíž: 1997 - 2008: Barbora Šlapetová a Lukáš Rittstein. Praha: Galerie Zdeněk Sklenář, 2009. Scott, D.M. Nová pravidla marketingu a PR. Brno : Zoner Press, 2008. Štýrský, J. Příklady tvorby informačního minima. Hradec Králové : Gaudeamus, 2005. JINDRA, J. Reklamní a produktová fotografie: kreativní techniky a neobvyklé postupy. Brno: Computer Press, 2011. Clemente, M.N. Slovník marketingu. Brno : Computer Press, 2004. VEBER, I. - ŠTREIT, J. (eds.). Transformace. Ostrava: Moravskoslezský kraj, 2010.

Požadavky

Absolvování této týdenní praxe v plném rozsahu, a splnění úkolů dle potřeb konkrétního zadání.

Garant

Mgr. Michal Kalhous, Ph.D.

Vyučující

Mgr. Michal Kalhous, Ph.D.