Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Elektronická animace 6 (KIM / ULEA6)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KIM / ULEA6 - Elektronická animace 6, Fakulta umění, Ostravská univerzita v Ostravě (OU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

V šestém semestru se posluchač učí zacházet se softwarem pro závěrečný mix a prakticky tyto znalosti aplikuje na vlastním absolventském projektu.

Získané způsobilosti

Samostatná práce v aplikacích TVPaint, MOHO, After Effect a jejich využití při zpracování absolventské práce.

Literatura

ADOBE CREATIVE TEAM. Adobe Audition CS6: the offical training workbook from Adobe Systems. Berkeley, Calif.: Adobe Press, 2013. ADOBE CREATIVE TEAM. Adobe Premiere Pro CS5: oficiální výukový kurz. Brno: Computer Press, 2011. ADOBE CREATIVE TEAM. Adobe premiere pro CS6 classroom in a book: the official training workbook from Adobe Systems. San Jose: Adobe Press, 2012. http://www.lynda.com/Encore-training-tutorials/189-0.htmlKOLB, T. - GREENBERG, J.I. - JAGO M. - STEELE., CH. Adobe Premiere Pro Cs6 Studio Techniques. Adobe Press, 2013. Adobe TV: Adobe Audition. [online]. [cit. 2013-07-17]. http://tv.adobe.com/product/premiere-pro/http://library.creativecow.net/tutorials/avideditinghttp://apps.avid.com/Get-trained-mc6/new-to-mc.html

Požadavky

Aktivní účast na cvičeních.Min. 75% účast ve výuce.

Garant

Mgr. Lukáš Najbrt

Vyučující

Mgr. Lukáš Najbrt