Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Připrava disertační práce 4 (KTD / DPDP4)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KTD / DPDP4 - Připrava disertační práce 4, Fakulta umění, Ostravská univerzita v Ostravě (OU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Školitel dbá na dodržení koncepce práce, na způsob zpracování jednotlivých tematických okruhů a jejich vzájemnou provázanost, na logiku a srozumitelnost výkladu, na správnou volbu technik a metod práce, na zásady psaní kvalifikačních prací, na práci doktoranda s literaturou a prameny. Pro OR vyhodnocuje práci s doktorandem v každoroční závěrečné výroční zprávě. Na základě školitelova doporučujícího písemného posudku může být doktorandova disertační práce přijata k obhajobě.Individuální konzultace školitele s doktorandem min. 3x/sem., po celou dobu doktorského studia až do obhajoby.

Literatura

individuální výběr - podle zaměření disertační práce jednotlivého doktoranda. viz doporučená literatura k předmětům Metodologie a systematika věd o umění.

Požadavky

Studium tématu v užších i širších souvislostech v archívech muzeí, chrámů, divadel, orchestrů, masmédií, ve vědeckých knihovnách, v osobních a rodinných archívech zpracovávaných skladatelů, interpretů, komorních souborů a jejich dědiců, na Internetu, na dobových nahrávkách atd.