Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Seminář k bakalářské práci (AUM / 4PBCP)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu AUM / 4PBCP - Seminář k bakalářské práci, Lékařská fakulta, Ostravská univerzita v Ostravě (OU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

- Skladba odborné práce a řazení jednotlivých oddílů.- Požadavky na strukturu jednotlivých částí písemné práce a to formální i obsahové.- Ukázky "pokynů pro autory" různých renomovaných periodik. Rozbor důležitých požadavků, které budou studenti muset respektovat při zpracovávání svých prací.- Zdroje literárních odkazů, způsob jejich hledání a zápisu.- Zpracování tabulek a obrázků, jejich umístění v textu.- Pokyny pro zpracování souhrnu.

Získané způsobilosti

- student se umí samostatně orientovat v literárních zdrojích, odkazech a umí data získávat- student zná požadavky na strukturu jednotlivých částí písemné práce a to formální i obsahové- student umí použít metodiku pro empirickou část práce

Literatura

ČSN ISO 690. FILKA, J.:. Metodika tvorby diplomové práce. Brno, 2002. nullZákon č.121/2000 Sb. O právu autorském, o právech souvisejících s právem autorským a o změně některých zákonů. 2000. MUNZAROVÁ, M. Lékařský výzkum a etika. Grada, Praha, 2005. ISBN 80-247-0924-4.www.ujc.cas.cz

Požadavky

Požadavky na studenta 90% účast na cvičeních, odevzdání záznamu o konzultačních hodinách s vedoucím práce, zpracování a prezentace projektu práce.

Garant

doc. MUDr. Leopold Pleva, CSc.

Vyučující

doc. MUDr. Leopold Pleva, CSc.PhDr. Andrea VilímkováPhDr. Andrea Vilímková