Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Cambridge Course 2 (AUM / AJCA2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu AUM / AJCA2 - Cambridge Course 2, Lékařská fakulta, Ostravská univerzita v Ostravě (OU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Slovní zásoba ve všech oblastechOpakování gramatických jevů, výjimkyPoslechová cvičení založená na reálných situacíchČtení s porozuměnímPsaní dopisů, popis, stížnost, pohlednice, aj.Práce s textem a komunikace nejen s rodilým mluvčím, schopnost argumentacePraktická angličtina a frázová slovesa

Získané způsobilosti

Student umí komunikovat s anglicky mluvícím. Je schopen porozumět mluvenému slovu, reagovat a argumentovat. Student zná slovní zásobu odpovídající jeho dosažené úrovni, je schopen prakticky užívat gramatické formy. Student se seznámil s pravidly pro psaní jednotlivých útvarů.

Literatura

Brook- Hart, G. Complete CAE Student´s Book Pack (Student´s Book with answers, CD-ROM). Cambridge University Press, 2012. ISBN 9780521698436.Brook- Hart, G. Complete First Certificate Student´s Book Pack (Student´s Book with answers, CD-ROM and Class Audio CDs). Cambridge University Press, 2012. ISBN 9780521698276.Thomas, B. KET Practice Tests Plus Revised Edition Student´s Book and Audio CD Pack. Longman, 2005. ISBN 9781405822848.Capel,A., Sharp,W. Objective Proficiency Self-study Student s Book. Cambridge University Press, 2010. ISBN 0521000319.Thomas, B. Practice Tests Plus Revised Edition Student´s Book and Audio CD Pack. Longman, 2005. ISBN 9781405822879.

Požadavky

80% účast na cvičení, absolvování Pre testu(výsldek pre testu nemá vliv na hodnocení studenta v předmětu, podmínkou k zápočtu je pouze jeho absolvování) Pretest je simulační cambridge test na nečisto, ukazuje studentovi jeho skutečnou jazykovou dovednost na všech úrovních(poslech, čtení, slovní zásoba a gramatické jevy v praxi, psaní) a tedy naznačuje, jakou by měl úspěšnost při přihlášení ke Cambridge Exam.

Garant

Mgr. Jana Vavrošová

Vyučující

Mgr. Jana Vavrošová