Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Anglický jazyk 3 (AUM / AJVZ3)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu AUM / AJVZ3 - Anglický jazyk 3, Lékařská fakulta, Ostravská univerzita v Ostravě (OU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Odborná terminologie v oboru zdravotnictvíOpakování základní terminologie z oboru zdravotnictví - slovesa, podstatná jména, termínyHygiena, její pravidla, hygiena v nemocnici,Infekce - odborný článekInfekční nemoci v praxi,Imunita, imunitní systém,Epidemie, pandemie,Nozokomiální nákazyMRSA - odborný textOčkování, očkovací kalendářOčkování - odborný textSpolečnost a eliminace nemocí, prevenceOpakování gramatikyOdborné texty - práce s textem, výslovnost, překlad, otázky k textu

Získané způsobilosti

Student získá rozšíření slovní zásoby obecné a odborné terminologie.

Literatura

JANA PRIBRAMSKÁ A KOL. English in the medical profession. UK v Praze, 2001. Topilová, V. Anglickočeský/česko-anglický lékařský slovník. Grada, 2006. Parkinson,J. Brooker, Ch. Angličtina pro sestry. Grada, 2005. ISBN 80-247-1282-2.Tošovská, D. Atraktivní životopis v angličtině. Grada, 2005. ISBN 80-247-0625-3.Weberová, B.,Kuželová, B., Kybicová, H. English for Medical Students. NAKLADATELSTVÍ KAROLINUM.

Požadavky

90% účast na cvičení

Garant

Mgr. Jana Vavrošová

Vyučující

Mgr. Jana Vavrošová