Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Praktické kapitoly z otorinolaryngologie (KKO / PKOLF)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KKO / PKOLF - Praktické kapitoly z otorinolaryngologie, Lékařská fakulta, Ostravská univerzita v Ostravě (OU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Semináře- kazuistická sděleníPraktická cvičení (dle přání studentů, individuální výběr)- činnost na operačním sále- činnost na specializovaných ambulancích

Získané způsobilosti

Student má osvojeny základy chirurgie nebo otorinolaryngologie (absolvování zkoušky z ORL)

Literatura

Černý E., Betka J. Atlas chirurgie ucha. Praha:Victoria Publiching, 1996. Probs R., Grevers, I. Hals-Nasen-Ohren-Heilkunde. Thieme. Betka J., Černý E. Atlas chirurgie hlavy a krku. Praha:Tribon, 2005.

Požadavky

Požadavky k zápočtu - získání 200 bodů (z možných 250) - body získají studenti na základě stážových listů a absolvovaných aktivit (volí si individuálně)Požadavky na studenta- získání zápočtu. Požadavky k zápočtu: Vědomosti (teoretické a praktické) prokázané při diskusích se studenty během cvičení.

Garant

prof. MUDr. Pavel Komínek, Ph.D.

Vyučující

MUDr. Lenka ČábalováMUDr. Martin Formánekprof. MUDr. Pavel Komínek, Ph.D.MUDr. Petr Matoušek, Ph.D.MUDr. Karol Zeleník, Ph.D.