Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Terapeutické činnosti a techniky 2 (KRE / TCE2K)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KRE / TCE2K - Terapeutické činnosti a techniky 2, Lékařská fakulta, Ostravská univerzita v Ostravě (OU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Náplň jednotlivých vyučovacích blokůtýden1 Úvod do keramiky ( BOZP)2 Využití keramických postupů v ET, včetně analýzy činností, indikace a kontraindikace3 Využití práce s kůží a drátem v ET indikace a kontraindikace4 Využití práce s kůží a drátem v ET5 Dřevo a jeho využití v ET, indikace a kontraindikace6 Dřevo a jeho využití v ET7 Přírodní materiály a jejich využití v ET, indikace a kontraindikace8 Přírodní materiály a jejich využití v ET9 Rozbor činností vhodných pro ergoterapii, vyšetření a základní pravidla práce s pacienty10 Práce s textilními materiály, indikace a kontraindikace11 Práce s textilními materiály12 Příprava závěrečného projektu13 Příprava závěrečného projektu14 Rozbor závěrečného projektu.

Získané způsobilosti

Student- si rozšíří znalostí z výtvarně řemeslné oblasti - si osvojí dovednosti práce s keramickou hmotou, textilem, kůží i přírodním materiálem, dřevem i drátem- je seznámen s jednotlivými kategoriemi a jejich využitím v individuální i skupinové ergoterapii

Literatura

Pfeiffer, J. Ergoterapie. Praha: Edice Rehalb, 2001. Dylevský, J., Druga, R., Mrázková, O. Funkční anatomie člověka. Praha - Grada, 2000. ISBN 80-7169-681-1.Adamcová, M. Keramika pro malé i velké. FIN Olomouc, 1994. ISBN 80-85572-67-2.Kociánová, L. Nováková, J. Nápady po celý rok. nakladatelství Dita Praha., 1998. ISBN 80-85926-21-0.

Požadavky

Splnění podmínek kombinovaného zápočtu.

Garant

Mgr. Jolana Kondziolková

Vyučující

Daniela ChválkováDaniela Chválková