Předmět Praxe - Provoz stravovacích zař. (UFY / PRAK1)
Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu UFY / PRAK1 - Praxe - Provoz stravovacích zař., Lékařská fakulta, Ostravská univerzita v Ostravě (OU).
Top 10 materiálů tohoto předmětu
Materiály tohoto předmětu
Materiál | Typ | Datum | Počet stažení |
---|
Další informace
Obsah
- příprava stravy pro pacienty, normování- tabletový systém vydávání pokrmů- systémem HACCP
Získané způsobilosti
- student zná provoz kuchyně zdravotnického zařízení- dovede normovat pokrmy- zná zásady hygienické manipulace s potravinami a pokrmy
Literatura
Vítová, E. Hygiena potravin. VUT Brno, 2004. ISBN 80-214-2680-2.Podstatová H. Hygiena provozu zdravotnických zařízení a nová legislativa. Olomouc, 2002. ISBN 80-86297-10-1.Burdychová R. Mikrobiologická analýza potravin. Brno, 2007. Komprda T. Obecná hygiena potravin. Brno, 2004.
Požadavky
100% účast na praxích. Student na praxi dodržuje pokyny pro realizaci praxe.
Garant
Ing. Jaroslava Jaššová