Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Praxe - Provoz stravovacích zař. (UFY / PRAX1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu UFY / PRAX1 - Praxe - Provoz stravovacích zař., Lékařská fakulta, Ostravská univerzita v Ostravě (OU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

- příprava stravy pro pacienty, normování- tabletový systém vydávání pokrmů- systémem HACCP

Získané způsobilosti

- student zná provoz kuchyně zdravotnického zařízení- dovede normovat pokrmy- zná zásady hygienické manipulace s potravinami a pokrmy

Literatura

Vítová, E. Hygiena potravin. VUT Brno, 2004. ISBN 80-214-2680-2.Podstatová H. Hygiena provozu zdravotnických zařízení a nová legislativa. Olomouc, 2002. ISBN 80-86297-10-1.Burdychová R. Mikrobiologická analýza potravin. Brno, 2007. Komprda T. Obecná hygiena potravin. Brno, 2004.

Požadavky

100% účast na praxích. Student na praxi dodržuje pokyny pro realizaci praxe.

Garant

Ing. Jaroslava Jaššová