Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Metodika prezentování 2 (UOM / MPZ2K)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu UOM / MPZ2K - Metodika prezentování 2, Lékařská fakulta, Ostravská univerzita v Ostravě (OU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Pravidla a zásady prezentováníFormy prezentaceObsahové zpracování prezentacíTechnické zpracování prezentací ve formátu pptPříprava ústní prezentaceKomunikační dovednosti během prezentaceAPrezentace závěrečných pracíPrezentace závěrečných pracíPrezentace závěrečných pracíPrezentace závěrečných prací

Získané způsobilosti

Student vysvětlí význam prezentování. Student charakterizuje prezentované výsledky. Student popíše zásady a metodiku tvorby prezentací.Student vytvoří prezentaci v programu ppt. Student prezentuje a diskutuje výsledky své závěrečné práce.

Literatura

KLUGEROVÁ, J. a kol. Jak vypracovat bakalářskou, diplomovou, rigorózní a disertační práci. Praha: Univerzita Jana Amose Komenského, 2008. ISBN 978-80-86723-61-7.GARR, R. Prezentace a zen. Praha: Zoner Press, 2009. ISBN 978-80-7413-047-2.DUARTE, N. Slajdologie. Brno: BizBooks, 2012. ISBN 978-80-26500-09-4.

Požadavky

100 % účast na cvičeních, zpracování prezentace závěrečné práce, veřejná prezentace.Předmět určen pouze pro studenty, kteří v daném semestru budou absolvovat SZZK.

Garant

doc. PhDr. Darja Jarošová, Ph.D.

Vyučující

doc. PhDr. Darja Jarošová, Ph.D.