Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Academic English Course (CJP / E-AEC)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu CJP / E-AEC - Academic English Course, Pedagogická fakulta, Ostravská univerzita v Ostravě (OU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Can´t remember, can´t forget.Wedding dramas.America and the world.Exam time.

Získané způsobilosti

Student aktivně používá anglický jazyk odpovídající jazykové úrovni B2.1 dle Společného evropského referenčního rámce pro jazyky a Evropského jazykového portfolia.Rozlišuje a správně aplikuje jazykové styly - použití od běžné komunikace k odbornější argumentaci týkající se známých témat, nevyjímaje sociolingvistickou kompetenci, např. při komunikaci s institucemi a úřady.Prokáže komunikačně-interakční kompetenci, např. při použití idiomatických jazykových prostředků. Získá schopnost písemné kompetence v oblasti neformální korespondence i ve formálním písemném styku (omluvenka, objednávka, stížnost, abstrakt).Používá složitější gramatické struktury v komunikaci a interakci bez významových chyb.Získává schopnost sledovat či přednést prezentaci na známé téma a následně bez předchozí přípravy vést diskusi/konverzaci na základě vyvstalých dotazů.

Literatura

OXENDEN, C., LATHAM-KOENIG, C. English File Intermediate Plus. Oxford: OUP, 2014. ISBN 9780194558099.MURPHY, R. English Grammar in Use Intermediate. Cambridge : CUP, 2008. ISBN 978-80-7368-640-6.PHILPOT, S., CURNICK, L. Headway Academic Skills. Oxford: OUP, 2011. GOODALE, M. Professional Presentations. Cambridge: CUP, 1998. ISBN 0-521-58682-8.

Požadavky

- Docházka (80%).- Aktivní účast v diskuzích a jiných komunikativních aktivitách.- Příprava komunikativních aktivit, sebekritické ohodnocení zvládnuté látky.- Samostudium na základě doporučené literatury (časopisy s tematicky odbornějším zaměřením).- Ústní zkouška.Ústní zkouška prověří studentovu jazykovou vybavenost nejen na základě probíraných konverzačních témat, ale i schopnost argumentace, orientace v různých jazykových situacích na úrovni B2.2. Společného evropského referenčního rámce a Evropského jazykového portfolia.Studentům vyjíždějícím na mobility do zahraničí bude předmět uznán na základě předchozí konzultace s vyučujícím daného předmětu.Studenti jsou hodnoceni podle stupnice:100 - 91 bodů výborně 90 - 71 bodů velmi dobře 70 - 51 bodů dobře 50 - 0 bodů nevyhověl

Garant

Mgr. Slavomíra Klimszová

Vyučující

Mgr. Ivona CindlerováMgr. Slavomíra KlimszováMgr. Marta Šigutová, M.A.