Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Historia y actualidad de Chequia (CJP / S-HAS)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu CJP / S-HAS - Historia y actualidad de Chequia, Pedagogická fakulta, Ostravská univerzita v Ostravě (OU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Úvod do studia předmětu. Zadání domácí práce. Základy českého jazykaČeská historie: pravěk, starověkČeská historie: středověkČesko - španělské vztahy ve středověkuČeská historie: novověkČeská historie: novověkČeská historie 20. století: komunismusModerní česko - španělské vztahyStarší česká literatura a uměníČeská literatura a umění v době renesance a barokaČeská literatura a umění 19. stoletíAktuální problémy české společnostiAktuální problémy české společnosti.

Literatura

Quiere Usted hablar checo?. ISBN 978-80-86727.

Požadavky

Požaduje se 80% účast na cvičeních a aktivní zapojení se do výuky. Pro získání zápočtu je třeba odevzdat esej na téma zadané vyučujícím v 1. týdnu výuky. Předpokládá se aktivní zájem o problematiku.Studenti jsou hodnoceni podle stupnice:100 - 91 bodů výborně 90 - 71 bodů velmi dobře 70 - 51 bodů dobře 50 - 0 bodů nevyhověl

Vyučující

Mgr. Jan Mlčoch, Ph.D.