Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Fenomén H. Pottera v současném kontextu (KCD / 3FHPK)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KCD / 3FHPK - Fenomén H. Pottera v současném kontextu, Pedagogická fakulta, Ostravská univerzita v Ostravě (OU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Náplň jednotlivých seminářů bude upřesněna s přihlédnutím k zájmu studentů o konkrétní problematiku a k podobě zadání seminární práce.

Získané způsobilosti

Praktické uplatnění získaných znalostí

Literatura

PRINGLE, D. Fantasy: encyklopedie fantastických světů. Praha: Albatros, 2003. ČUŘÍN, M. Ke kořenům žánru fantasy. Praha: UČL ČAV, 2006. HEREC, O. S teórie modernej fantastiky. Bratislava, 2008. URBANOVÁ, S. Sedm klíčů k otevření literatury pro děti a mládež 90. let XX. století. Olomouc: Votobia, 2004. ADAMOVIĆ, I. Slovník české literární fantastiky a science fiction. Praha: R3, 1995.

Požadavky

Základní účast v přímé výuce nebo konzultace s učitelemSamostudium dalších zdrojů a podkladůPísemná seminární práce v dohodnutém rozsahuBodový systém1) seminární úkol (zahrnuje studium primární a sekundární literatury) - 0 - 70 bodů2) aktivní účast na semináři - 0 - 30 bodů100 - 60 bodů vyhověl 59 - 0 bodů nevyhověl

Garant

Mgr. Olga Kubeczková, Ph.D.