Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Seminář k bakalářské práci (KCD / DIPB)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KCD / DIPB - Seminář k bakalářské práci, Pedagogická fakulta, Ostravská univerzita v Ostravě (OU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Student během vypracovávání textu předkládá vedoucímu v dohodnutých termínech (uvedených v zadání práce) dílčí výsledky své činnosti, současně konzultuje postup při sestavování odborného textu s vyučujícím tohoto semináře. Předmětem konzultací v semináři jsou otázky koncepční, nikoli kontrola přesnosti a výstižnosti formulací, či dokonce oprava pravopisných nedostatků v připravovaném textu práce. Student během plnění úkolu precizuje dovednost psát odborný text; nebude ho zaměňovat s pokusem o esej nebo s výtahem ze zdrojové odborné literatury.

Získané způsobilosti

Student je schopen pracovat s odbornou literaturou. Zvládá systematicky a uceleně využívat získaných informací z odborné literatury pro účely napsání bakalářské práce. Je seznámen s požadavky kladenými na formální podobu bakalářské práce a řídí se jimi.

Literatura

ČSN ISO 690 Bibliografické citace: obsah, forma, struktura. ČSN ISO 690-2 Bibliografické citace - část 2: elektronické dokumenty nebo jejich části. ČMEJRKOVÁ, S. - DANEŠ, F. - SVĚTLÁ, J. Jak napsat odborný text. Praha, 1999. HOLOUŠOVÁ, D. - KROBOTOVÁ, M. Diplomové a závěrečné práce. Olomouc, 2002. LOTKO, E. Slovník lingvistických termínů pro filology. Olomouc: UP, 2003.

Požadavky

Na udělení zápočtu získává student nárok tehdy, plní-li úkoly zadané na jednotlivých konzultacích.Student koncepčně, systematicky a podle plánu uvedeného v zadání VŠKP zpracovává svou závěrečnou práci. Svůj postup průběžně konzultuje s vedoucím práce. Řídí se jeho pokyny a radami. Konzultace je možné provádět případně i elektronicky, pokud se na tom obě strany dohodnou. Maximální počet bodů, který může student za semestr získat, je 100. Hodnocení práce studenta za celý semestr je v kompetenci vedoucího práce. Podle počtu získaných bodů budou studenti hodnoceni následovně:100 - 51 bodů započteno 50 - 0 bodů nezapočteno

Garant

doc. PhDr. Eva Höflerová, Ph.D.